20 Temmuz 2009 Pazartesi

Silent Rage


Yetenektir özgür yaşam.

Yetenekli ve mücadele edebilir olmak, gerçekten yetkinlik - olgunluk ister. Bu zordur, çünkü kimse kendi ayakları üzerinde durabileceğini, bilmeyerek yetiştiriliyor. Aslında yapısal olarak bu sistematik, canlı bir organizma haline getirilmiştir. Ve bu organizma, bir çok özgür ruhu biçimlendiriyor istediği şekilde. Çıkarım yapacak olursak, susmak haykırmak değildir.

Susku, koyun psikolojisiyle etrafına göre hareket etme statikosunu doğurur. Bu yüzden uyanmak gereklidir. Ve insanların bünyesinde çekinik halde bulunan bu yeteneği uyandırmak gereklidir bugün. Çünkü:

Yaşamanın, başkalarının etkisinde olmadığı zaman dilimlerinde, özgürsünüzdür.

Bu yüzden gelişime kapalı bu zamandaki çağ krallarını, devirmenin gereği arzu edinebilinir olmalıdır. Krallar, karanlık fikirleri ile libidolarını düşürdükleri toplumu, kendilerine bağlamışlardır. Toplumları susturarak, onları tahakküm ile kontrol altına alıp sessizce bağırmalarını öğütlemişlerdir yaptıklarıyla. Bugün herkes korku ve gizli bir haykırış içerisinde. Psikolojik dengesizlikleri ile toplum içerisinde cereyan eden cinayet, şiddet, kavga, tecavüz, tanımalanamayan psikodinamik hastalıklar, korku ve işlenen suçlar bunun açık bir göstergesidir.

Kime ne ama değil mi?

Çünkü bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın. Ne de olsa, bu dünya kümesinde çok insan var!

...bu düşüncede olanların gözardı ettiği çok önemli bir nokta var. Korku her zaman üzerinize titreyen bir karanlıktır. Bu karanlığın temelini sizin duyarsız, bencil, başkasına bağlı yaşama ön yargınız oluşturmaktadır. Bu aç yılanın başı küçükken ezilmediği için, her insandan sonra daha da büyüyüp, güçlenerek bir başkasına yöneliyor. Bir gün sizide, diğerlerini tükettikçe gözüne kestirecektir. Aslında onun korkusuyla gölgesi altında zaten gelişiminiz sindiriliyor. Bu yüzden kedinizi bir an önce asimilasyondan çekip alın, en azından çocuklarınızı kurtarmak ve bu karanlığa gömülmesini engellemek için biraz düşünün. Bu dünya da sağlıklı bir birey olabilmek, yetiştirmek şuan ki bulunduğumuz ekolojide olanaklı mıdır?

Soruyorum!

Ve geleceğe....

Zihni yeni çiçekler açacak çocuklar: Kalkın ve düşünün...

...tek eylem süreci, sanatsal bir dimağa sahip olmakla birlikte, onunla yoğrulmaktan geçer. Ayrıca objektif olmak, unutulmaması gereken bir olgudur süreçte.

Bu yüzden hayatta, tahakkümden uzak düşüncelerinizle yol aldığınızda, düşünme sürecinde kendinizi bu yargılardan sıyrıdığınızda, özgür olduğunuzu göreceksiniz. Çünkü uyku sürecinden kurtulduğunuzda, toplumsal kokuşmanın daha önceleri nasıl genizlerinizi doldurup nefes aldırmadığını hissedeceksiniz, düşüncenin o temiz havası zihninize nüfuz ettiğinde!

LiberterKedi

Hiç yorum yok: