26 Ağustos 2009 Çarşamba

Onun kalbini yerinden çıkartıp, ayaklarım altında çiğnemek istiyorum....


Onun kalbini yerinden çıkartıp, ayaklarım altında çiğnemek istiyorum.

Bir insanın içerisindeki pis ruhu, en iyi bakışları ortaya serermiş. Fazlaca duygusal bir tanımlama olsada. İnsan bunu yaşadıklarıyla tahlil edip, bir sonuca varabiliyor. Serpilen ruh sökümlerinin çıkarttığı gölgesiz hisler ne kadar karanlık ki, bir gölgeye sahip değil.

Dayanağı yok, temelsiz aslında.

Çünkü insan ruhuna bulaşmış bu abazan duygu tecavüzcülüğü ve insanları yok etme arzusu, bireyin küçük fikirleriyle alakalıdır. İnsanların yokolması uğraşısı, sadece kişilik sorunu ile alakalıdır. Bir Canlının yaşama hakkında saygı duymayan, bırakın insanı, hayvan ilede bir tutulamaz. Sebebi onlar bile, diğerlerinin yaşama haklarına ve alanlarına saygı olurlar hayatlarında.

Peki öyleyse...:

Düşünün, gücü neden arzular bir birey?

Çünkü güçlü olduğunda kendisini yüceltebilecektir. Her konuda söz sahibi olup, bi nevi toplum tanrısı olacaktır. Dediklerine boyun eğilip, sürekli bir sürünün çobanı olacaktır. Yarattığının kölesi olması itibari ve alışganlığı ile, çevresine zararlı olan bu bireyler tüm hayat organizmaları için zararlı bir yumrudan ibarettir. Bu yüzden başa dönerek şunu demeliyim ki: Onun kalbini yerinden çıkartıp, ayaklarım altında çiğnemek istiyorum....

Neden güçlü olduğunda, başkalarını katletme gayretine bürünür insan?

Basit.

Bunun sebebi idealin kendi formunda olan bi insan olması gerektiği, sanrısından. Bu kişinin benlik- yani kişiliksizliğinin - göstergesidir. Tehlikeli olmakla beraber, hiç bir getirisi olmayacaktır. Tek katkısı yoktur. Katliam aslında kendi içerisinde oluşmaktadır bu tip insanlarda.

Ezim, hakaret edim, parçalim...

...bana muhtaciyeti var deme şizofrenisi, büyük bir tanımlanamıyan psikolojik sorundur. Acayip bir girdap bu. Çünkü bir çok kişi bu bozuk benliklere hayran konumunda. Mesela tarihi diktatörler, toplu katliam mimarları, katiller, suç sapkınları...

...çok kötü bu iki etmen.

Bencil, hastalıklı ruh hali olan böyle insanların, desteklenmesi ise, ciddi bir salgının olduğunun göstergesi.

Hümanitenin böylesi kavga ve şiddete eğilimi... Evrilmesi sırasında hayvani dürtülerinin yeterince gelişmemesinden kaynaklanıyor fikrimce. Ama diğer yandan, günümüzde çok az hayvan ihtiyacı olmadığı takdirde çevresine zarar verirken. Bunları yapamayan, aksini gerçekleştiren tonlarca, sürülerce insan var toplumda.

Bu yüzdende bu anlayışta olan herkesin dilinde mi konuşmak gerekli?

Onun kalbini yerinden çıkartıp, ayaklarım altında çiğnemek istiyorum....

...arzusunu mu gütmeli insan, düşündürücü olmaya başladı.

Bu oldukça ironik!

4 yorum:

Aşk ve Zehir dedi ki...

kalbini yerinden çıkartıp, ayaklarımın altında çiğnemek istiyorum!!!

hastalıklı bir düşünce,obsesif,güçsüzlerin güç gösterisi,tehlikeli...

Unknown dedi ki...

Bu yüzden son satır ironi içerdiğini belirtiyor.

Aşk ve Zehir dedi ki...

Sevgili Liberter, gecenin 4'ünde okununca yazın son satır atlanmış, üzgünüm :-(

Sevgilerimle

Unknown dedi ki...

olabilir gayet normal syn aşk ve zehir. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler...