27 Ağustos 2008 Çarşamba

Kaybolmuş Cenneti' i Bulurken...


Kaybolmuş Cenneti' i Bulurken...

.... kaybolmuş cennetin mistisizmi içerisinde, kesin olmayanın peşine düştüğünüzde göz ardı ettikleriniz buharlaşıyor.

Farkında olamadığınız yaşam içerisindeki gerçekler, git gide küf tutuyor.

-Gerçekler küf tutar mı?

-Tutar hocam, şöyle tutar: Yalanlarımız ile maya tutar üzerleri, içleri kokuşmaya başlar, nefes alamaz hale gelirler. Çünkü çıkım kapılarını bile yalanları ile tabulaştırmışlardır. Ve artık gerçeğin yerini yalanlar almaya başlar bu raddeden sonra.(Bu durum kalıcı değildir.)

Değişim her zaman bireyin istediği düzeydedir; bireyin düzeysizliği ile, değişimin gideceği yol ise. Farklı sapaklara doğru yön alabilir, yanlış olan bir şekilde. İşte bu zamanlarda eski fotoğrafların anlattıklarını, iyi okumak gerekir zihnimizde. Yüzünü aydınlık bir ortama doğru çevirmesenizde gerçek görebilirseniz. Eski fotoğrafların anlatımlarını, sende uyanmaya hazır bir prenses gibi prensini beklemeden uyanacaktır o zaman.

Çünkü gerçek masal dinlemez...

... gece ve gündüz öyle bir eksende dönüyor ki. Korkutuyor beni artık rüyamı gerçek mi yaşattıkları bize anlamıyorum, televizyonlar ile, gazeteler ile, siyasi söylevleri ile bizleri halüsünojik bir bağımlı hale getirmişler. Bizler yalanı seviyoruz, ve onsuz yaşayamayacağımızı düşünüyoruz şimdiki zamanda. Bunun böyle olduğunu ise kaybolmuş cenneti ararken, bulduğumuz yalanları gerçek olarak sandığımızdan git gide benliklerimizden oluyoruz.

Farkındamısınız?

Beyinler yerlere serilmiş, nadasa yatırılıyor diğerleri tarafından...

{Bitmemiş Safsatalar Sarımsağı(2)}

LiberterKedi

Hiç yorum yok: