18 Ocak 2009 Pazar

I Hate You All!




İnsanoğlu, o kadar yalancıdır ki; her zaman kendisinde olan pisliği dünyadan kazandığını zannederek güneşli dünyada kendini avutur. Asıl pislik yalanlarla bezenmiş olan bu ekolojiyi değiştiremeyen bizleriz!

LiberterKedi

4 yorum:

serencam dedi ki...

Ne güzel demişsin Liberter..Asıl pislik bizim gibi güçsüzler , haksızlık karşısında susanlar , kötülere dur diyemenler,inandığı fikrin arkasında duramayıp kıvıranlar değil mi ?

beenmaya dedi ki...

kendi yalanının da farkındadır aslında insanğlu. temizlemek için başka yerlere saldırır yalnızca...

Unknown dedi ki...

"İlham Perisi" - Evet peri :) Demek istediğim insanların yarınları mahvetmesi ve yaşanılmaz hale getirmesi. Çünkü biz yarınlarımızın bekçileri olmamız gerekirken çocuklarımız için. bugün tam aksini yapıp onlardan ödünç aldığımız dünyaya kaba tabirle tecavüz ediyoruz.

"Beenmaya" - Sevgili beenmaya bunun kaynağı sanırım kişinin, gerçeklerin verdiği ağırlığın altından kalkaması ile kendisini değiştiremediğinden çevresini değiştirme eğiliminden olsa gerek :(

Arzu Eylem dedi ki...

Bir filmde geçiyordu şu replik: 'Başkasına, kendine yalan söylediğinin yarısı kadar yalan söylesen yeter' diye... Oysa insan kendine yalan söyleye söyleye bir gün hepsinin doğru olduğuna inanmaya başlardı. Söylediği yalanları bir gün unuturdu insan. Yalanı yaşamaya asıl o zaman başlardı.